Wednesday, 24 July 2024

Božiček obiskal otroke članov PGD Podova

No Comments

Danes 20.12. je bil težko pričakovani dan za najmljaše člane in otroke članov PGD Podova. Vedeli so, da jih bo tudi letos obiskal, pozdravil, obdaril in pogostil Božiček.

Zbrali smo se v dvorani društva, kjer nas je čakala prijetna Božična glasba in lepo urejena in okrašena dvorana.  Ob igri in glasbi smo se počasi zbrali vsi povabljeni na lepem družabnem srečanju, saj so z otroci prišli tudi starši in drugi bližnji. Odrasli smo se družili in sproščeno pogovarjali. Otroci pa so se veselo igrali in pogledovali proti vratom, če že morda prihaja Božiček. Tako je čas hitro tekel in predsednik društva je najavil prihod Božička. Otroci so se posedli in v velikem pričakovanju veselo klicali Božička.

Vstopil je Božiček, veselo pozdravil otroke in jih seveda zelo navdušil. Prvo so se malo pogovorili z Božičkom o preteklem letu, kaj so počeli in kako so bili pridni. Božiček je še posebej pohvalil delo najmlajših gasilcev in njihove uspehe, ki so zavidanja vredni. Tako v veselem vzdušju so z Božičkom zapeli tudi nekaj pesmic, nakar je sledila težko pričakovana delitev daril med otroke. Darila so bila simbolična, da je vsak otrok lahko začutil dobroto Božička in pohvalo za vso delo in trud v društvu.

Po obdaritvi otrok se je Božiček moral poslovit in oddit obdarovat tudi druge otroke, kjer so ga pač pričakovali. Mi smo pa z našimi manjšimi in večjimi otroci ostali na pogostitvi in veselem druženju še nekaj časa.

Hvala vsem, ki ste kakorkoli pomagali Božičku in društvu, da smo lahko tako lepo izpeljali prireditev in veselo druženje. Hvala!

Author: Leon Roškar

Dodaj odgovor