Monday, 17 February 2020

Turnir – Memorial Slavka Novaka 2018

No Comments

Včeraj 6.10.2018 smo si lahko ponovno ogledali nogometni turnir za pokal Slavka Novaka, nekdanjega aktivnega člana PGD Podova, ki je tudi veliko pripomogel k razvoju društva. Ob tem dogodku je spregovoril nekaj besed sedanji predsednik društva PGD Podova Boris Furek. Pred turnirjem smo prižgali spominsko svečko na grobu Slavka Novaka.

Malo z zamudo, zaradi organizacijskih težav se je začel turnir. Zelo nam je žal, da se je na turnir odzvalo samo društvo PGD Lipa poleg domače ekipe PGD Podova. Povabili smo štirinajst ekip, ki pa nam niso niti odgovorili zakaj ne pridejo na turnir. Verjetno pa je razlog čisto materialne narave. Ni bilo namreč nekih denarnih ali drugih podobnih nagrad za udeležence.

Tekma med dvema ekipama je potekala v napetih situacijah in z veliko požrtvovalnostjo obeh ekip. Že na začetku je povedlo domače moštvo PGD Podova. Kot so sami povedali PGD Lipa so igrali v malo okrnjenem moštvu prve postave. Seveda pa so kljub temu bili močen nasprotnik naši ekipi. Na koncu so vendarle morali priznati premoč domačih igralcev. Končni izid je bil 5:3 za PGD Podova.

 

članek: Mojca Roškar
slike: Leon Roškar

 

Author: Leon Roškar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Blue Captcha Image
Osveži

*