Tuesday, 07 February 2023

Božiček obiskal PGD Podova

No Comments

Pred prihajajočimi prazniki je PGD Podova organiziralo obisk Božička v naših društvenih prostorih. Božiček je prišel 21.12.2017 v poznih popoldanskih urah razveseliti najmlajše člane in otroke starejših članov.
Otroci in starši so se zbrali v dvorani PGD Podova in vsi so z nestrpnostjo čakali prihod Božička. Ob vzpodbudi starejših članov in staršev so začeli klicati Božiča. Ob tako napetem in toplem vzdušju je “končno” v dvorano vstopil težko pričakovan Božiček. Začelo se je nepopisno veselje otrok, vsak bi rad Božička kaj vprašal ali se ga samo dotaknil. No, Božiček je lepo pozdravil otroke in ostale prisotne. Nekatere od otrok je pobožal, odgovoril na kakšno vprašanje ali se pohecal z njimi. Kmalu pa jih je pozval, da bi skupaj tudi kaj zapeli in skupaj so zapeli kar nekaj pesmic. Za nagrado jim je Božiček razdelil darila, ki so jih bili zelo veseli, saj to so darila prav od Božička.
Ob odhodu je Božiček še svetoval otrokom, da morajo biti celo leto pridni in se vidijo ponovno naslednje leto. Sledilo je odpiranje daril in veselo rajanje otrok. Za prav vse prisotne pa je PGD Podova pripravilo tudi prigrizek, nekaj sladic, pijačo in veselo druženje v prijetni družbi.
Božiček, vidimo se naslednje leto.
Z gasilskim pozdravom – Na pomoč!

 

 

Author: Leon Roškar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja