Friday, 07 October 2022

Nogometni turnir v spomin na Slavka Novaka

No Comments

V soboto 10. septembra 2016 smo organizirali nogometni turnir v spomin na NOVAK SLAVKA, dolgoletnega poveljnika gasilskega društva.

Turnirja, je potekal na igrišču v športnem centru Brezula. Udeležile so se tri ekipe in sicer ekipa domačega društva, ekipa PGD Dogoše in ekipa PGD Lipa.

Na turnirju, ki se je igral po sistemu 5+1 sta prvo tekmo odigrali ekipi PGD Dogoše in PGD Lipa. Po hitrem vodstvu Dogoš z 1-0 je ekipa iz Lipe v zaključku tekme rezultat preobrnila in na koncu slavila s 1-2.

Druga tekma, kjer je igrali domača ekipa in PGD Dogoše, se je končala brez zmagovalca z 1-1.

Tako sta se za zmago na turnirju pomerili ekipi PGD Podova in PGD Lipa. Ekipa Lipe je v srečanje vstopila zelo vzpobudno in na hitro povedla z 0-1, kar pa ni zmedlo domače ekipe, ki je hitro rezultat izenačila na 1-1. Igra obeh ekip je bila do konca tekme zelo zanimiva, vendar se je končala z 1-4 v korist ekipe iz Lipe.

Tako je bilo tekmovanje za pokal Slavka Novaka jasno odločeno. Zmagovalec in prejemnik prehodnega pokala je bila ekipa PGD Lipa, drugo mesto so osvojili PGD Dogoše in tretje mesto PGD Podova.

Čestitke ekipi PGD Lipa za osvojeno 1. mesto.

Author:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja