Thursday, 23 March 2023

106. Občni zbor PGD Podova 2015

No Comments

Kot vsako leto je tudi letos potekal zadnjo Soboto v mesecu Januarju Občni zbor PGD Podova. Tokrat je bil kar 106. Občni zbor od kar obstaja društvo PGD Podova. Udeležili so se ga skoraj vsi člani in članice društva, mladina in podmladek. Na občni zbor pa so bili povabljeni tudi gostje. Z odzivom na povabilo so naš občni zbor popestrili v velikem številu, kar nam je v veliko čast. S tem so nam izkazali , da smo pomembni za sam kraj kakor širšo okolico, za Gasilsko zvezo, Gasilska društava, lokalna društva in družine.

Otvoritveni in pozdravni govor je imel predsednik PGD Podova Boris Furek. Sledila so vsa poročila o dogodkih, ki so se zgodili v povezavi z društvom. Gasilci so se tudi lepo zahvalili vsem donatorjem in sponzorjem, ki so pomagali društvu. Po uradnem delu Občnega zbora in po prebranih in debatiranih poročilih pa so nas nagovorili še gostje.

Tako so se za govor priglasili g. župan Branko Ledinek, predsednik Krajevne skupnosti Rače Sebastijan Soršak, predstavnik Gasilske zveze Maribor Stanko Drevenšek, predstavnik Ribiškega društva Rače Vidko Vidovič. Ob tej priliki je predstavnik RD Rače podaril predsedniku PGD Podova dve letni Ribolovni dovolilnici za ribiški rajon Rače. V sproščenem nagovoru je tudi “izzval” člane PGD Podova, da se udeležimo kakšnega ribiškega tekmovanja kot ekipa PGD Podova.

Občni zbor smo zaključili s pogostitvijo vseh udeležencev in v prijetnem pogovoru.

Ob tej priliki bi se še enkrat zahvalili, občini Rače-Fram, krajevni skupnosti Rače, sponzorjem, donatorjem in RD Rače.

Hvala.

Z gasilskim pozdravom – na pomoč

Author: Leon Roškar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja